preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bijaći

Login
Tražilica

"Dok ne cijenite sebe, nećete cijeniti ni svoje vrijeme. Dok ne cijenite svoje vrijeme, nećete ništa učiniti s njim."
M. Scott Peck
: Citati o vremenu

SafetyNet - Bitka za sigurnost

Eko - panoi

Eko panoi ožujak

 

Sve eko panoe možete pogledati klikom na OVDJE

PRVI SVJETSKI RAT

Globalnoj inicijativi Happy pridružili su se i učenici naše školi filmom izrađenim na satu informatike.

Film izradile Ana Guja i Sofija Ritta Bojčić

Anketa
Koliko vremena provodite na internetu dnevno








Raspored odvijanja nastava

JUTARNJA SMJENA

  1. 8.00 – 8.45  
  2. 8.50 – 9.35  
  3. 9.40 – 10.25

VELIKI ODMOR 10.25 – 10.45  

  1. 10.45 – 11.30  
  2. 11.35 – 12.20
  3. 12.25 – 13.10 

POSLIJEPODNEVNA SMJENA

  1. 14.00 – 14.45
  2. 14.50 – 15.35
  3. 15.40 – 16.25

VELIKI ODMOR 16.25 – 16.45

  1. 16.45 – 17.30
  2. 17.35 – 18.20
  3. 18.25 – 19.10
Radovi učenika

Školski list Kapljice

Kapljice 2022

Kapljice 2022

Kapljice 2022

Kapljice 2021

Kapljice 2019.

Kapljice 2018.

kapljice 2015/2016

Kliknite na naslovnicu da biste prelistali časopis

Vremenik II. polugodište 2018./.2019.

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 6. 2011.

Ukupno: 774642
Ovaj mjesec: 5280
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sjednica Eko parlamenta – tema Zdrava prehrana
Autor: Administrator , 24. 10. 2022.

Unutar naših redovnih aktivnosti Erasmus+ projekta European Schools for Sustainable Development održana je prva sjednica u novoj nastavnoj godini.

Sjednica i tema se održala prema dogovoru predsjednika Josipa Bučevića, učiteljice Zorane Duplančić i koordinatora. Članovi Eko parlamenta sastali su se u novom sastavu. Naime dio članova nas je „napustio“ upisavši srednju školu. Ipak, popularizacijom održivog razvoja i njegovih ciljeva u našoj školi, privukli smo nove članove. Tako su redovi popunjeni učenicama i učenicima petih i šestih razreda, a novi su članovi odmah prionuli poslu.

Uz kratak osvrt na dosadašnji rad i upute za daljnji rad, članovi su se danas bavili zdravom prehranom te su kroz grupni rad izrađivali jelovnik vezan uz godišnja doba. Cilj je osvijestiti važnost zdrave prehrane kroz konzumaciju sezonskog voća i povrća. 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju